Sopimus- ja yritysoikeus

Hoidamme monimutkaisetkin sopimusten laatimiset ja neuvottelut.  Hoidamme myös yrityskauppoihin, yritysten perustamiseen tai startup-yritysten sijoituksiin ja muihin osakeyhtiön hallintoon (ml. osakeannit, optiojärjestelyt, osakassopimukset, yhtiökokoukset) sekä verotukseen liittyvät asiat.

Rikos- ja riita-asiat

Avustamme ja neuvomme asiakkaitamme kaikissa rikosoikeuteen liittyvissä asioissa. Meillä on myös runsaasti kokemusta erilaisista riita-asioista, esimerkiksi asuntokauppoihin, työsuhteisiin tai muihin sopimusriitoihin liittyen. Olemme hoitaneet velallisen rikoksia ja kirjanpitorikoksia.

Perhe- ja jäämistöoikeus

Hoidamme perunkirjoitukset, perinnönjaot sekä kaikki kuolinpesien hallintoon liittyvät toimeksiannot. Hoidamme myös kaikki avioehtoihin ja avioeroihin liittyvät asiat, kuten ositukset.

Kustannukset

Oikeusturvavakuutus korvaa lakimiehen palkkioita ja oikeudenkäyntikuluja riita-, rikos- tai hakemusasioissa. Esimerkiksi:

  • omassa käytössäsi olevaan asuntoon, omakotitalokiinteistöön tai mökkiin liittyvissä riita-asioissa.
  • jos joudut rikoksen, kuten pahoinpitelyn uhriksi ja vaadit tekijältä vahingonkorvausta. Näin myös silloin, jos rikos on tapahtunut ulkomaanlomamatkallasi.

Selvitämme myös mahdollisuuden saada oikeusapua, jolloin valtio voi korvata oikeudenkäyntikulut kokonaan tai osittain. Tällöin tuntilaskutus on 110 euroa + alv 24 % = 136,40 euroa.

Törkeissä talousrikoksissa on mahdollista hakea puolustajanmääräystä, jolloin valtio kustantaa esitutkinnasta ja oikeudenkäynnistä aiheutuneet oikeudenkäyntikulut.

Normaali tuntilaskutuksemme on 248 € (sis. alv) / tunti

 

Seuraavassa esimerkkejä toimeksiantojen hinnoista:

Testamentit, alkaen 300 € (sis. alv)

Perunkirjoitukset, alkaen 800 € (sis. alv)

Avioehdot, alkaen 248 € (sis. alv)

Irtaimen kauppakirja, alkaen 248 € (sis. alv)

Osakeyhtiön perustaminen, alkaen 1240 € (sis. alv)

 

Hinta-arviot eivät sisällä viranomais- ja rekisteröintikuluja.