Laajat oikeudelliset palvelut koko Suomessa.

Sopimus- ja yritysoikeus

Hoidamme monimutkaisetkin sopimusten laatimiset ja neuvottelut. Hoidamme myös yrityskauppoihin, yritysten perustamiseen tai startup-yritysten sijoituksiin ja muihin osakeyhtiön hallintoon (ml. osakeannit, optiojärjestelyt, osakassopimukset, yhtiökokoukset) sekä verotukseen liittyvät asiat.

Työoikeus

Ohjeistamme pieniä, keskisuuria ja suuria yrityksiä lomautuksiin, irtisanomisiin ja muihin työoikeudellisiin toimeksiantoihin liittyen. Avustamme myös yksityishenkilöitä tilanteissa, joissa heidät on irtisanottu lainvastaisesti (laiton irtisanominen).

Rikos- ja riita-asiat

Avustamme ja neuvomme asiakkaitamme kaikissa rikosoikeuteen liittyvissä asioissa. Meillä on myös runsaasti kokemusta erilaisista riita-asioista, esimerkiksi asuntokauppoihin, työsuhteisiin tai muihin sopimusriitoihin liittyen. Olemme hoitaneet velallisen rikoksia ja kirjanpitorikoksia.

Perhe- ja jäämistöoikeus

Hoidamme perunkirjoitukset, perinnönjaot sekä kaikki kuolinpesien hallintoon liittyvät toimeksiannot. Hoidamme myös kaikki avioehtoihin ja avioeroihin liittyvät asiat, kuten ositukset. Laadimme myös testamentteja.

Vero-oikeus

Avustamme verotarkastuksissa, verorikoksissa (törkeä veropetos), verosuunnittelussa, vero-oikaisuissa ja verovalituksissa.

Kustannukset

Oikeusturvavakuutus korvaa lakimiehen palkkioita ja oikeudenkäyntikuluja riita-, rikos- tai hakemusasioissa (pois lukien vakuutuksen omavastuu) esimerkiksi:

  • omassa käytössäsi olevaan asuntoon, omakotitalokiinteistöön tai mökkiin liittyvissä riita-asioissa,
  • jos joudut rikoksen, kuten pahoinpitelyn uhriksi ja vaadit tekijältä vahingonkorvausta.

Selvitämme myös mahdollisuuden saada oikeusapua, jolloin valtio voi korvata oikeudenkäyntikulut kokonaan tai osittain.

Törkeissä talousrikoksissa on mahdollista hakea puolustajanmääräystä, jolloin valtio kustantaa esitutkinnasta ja oikeudenkäynnistä aiheutuneet oikeudenkäyntikulut, mikäli syytteet hylätään. Tähän voidaan myös hakea oikeusapua, jolloin valtio korvaa asianajokulut.

Normaali tuntilaskutuksemme on 220 euroa tunti (272 €  tunti sis. alv) / tunti.

Minimilaskutus per toimenpide on 15 minuuttia.

Hinnat eivät sisällä viranomais- ja rekisteröintikuluja.

Säännönmukaisen työajan ulkopuolella, erityisen kiireellisenä suoritettavasta tehtävästä, englannin kielellä suoritettavasta, erityisen laajasta tai vaikeasta toimeksiannosta peritään korotettu palkkio, joka on enintään 50 % peruspalkkiota korkeampi.

Lue lisää juristiemme laajasta ja asiantuntevasta kokemuksesta täältä.

Yleiset toimeksiantoehtomme löytyvät täältä.