Tämä blogi on tarkoitettu informaatiivisten, ajankohtaisten ja mielenkiintoisten oikeudellisten artikkeleiden julkaisuun asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme. Niitä ei ole tarkoitettu toimistomme kannanotoiksi tai oikeudellisiksi neuvoiksi ja siten niistä ei voi koitua toimistollemme vastuuta.

19.7.2021 Edunvalvontavaltuutus – mikä ja miksi?

Edunvalvontavaltuutus on asiakirja, jonka laatiminen on suhteellisen vaivatonta mutta josta voi olla korvaamaton hyöty tulevaisuudessa. Miksi? Ja mikä se sellainen asiakirja oikeastaan on?

8.9.2020 Koeaikapurku – milloin työntekijän saa irtisanoa?

Koeaika on hyvin yleinen käytäntö työelämässä niin määräaikaisissa kuin toistaiseksi voimassa olevissa työsopimuksissa. Vaikka koeaikapurun seurauksena työsuhde päättyy välittömästi, se ei kuitenkaan tarkoita, että kaikki purkuperusteet olisivat hyväksyttäviä. Artikkelissa käymme läpi työsopimuslain mukaisia purkuperusteita.

4.9.2020 Lakimies, asianajaja, juristi, varatuomari, lupalakimies

Mutta mikä kumma on kaikkien näiden oikeudellisten termien ero? Ei hätää! Kokosimme Sinulle listan kaikista hämmennystä aiheuttavista oikeudellisista nimikkeistä selityksineen.

19.8.2020  Virhe käytetyn auton kaupassa – kuka vastuussa?

Olet ostanut auton käytettyjen autojen myyjältä ja kaikki näyttäisi olevan kunnossa. Pian autokaupan jälkeen huomaatkin, että hankkimassasi autossa ilmenee yhtä ja toista pienempää sekä suurempaa vikaa. Kukakohan nämä korjaukset nyt maksaa?

Blogi Blogi